Onderzoek beveelt aan dat langere werkvisa extra nieuwe studenten naar het VK kunnen trekken

In onze verkenning stellen we voor dat wereldwijde studenten zouden moeten nadenken over het VK, in de verwachting dat ze een tijdje mogen blijven in plaats van twee.

Niet-geïdentificeerde studenten hebben de kans gehad om lange tijd in het VK te blijven en te werken na het afmaken van hun verplichtingen, te beginnen rond 2019 toen de macht opnieuw de tweejarige post-werkvisumperiode introduceerde. stress van hogescholen.

Vivienne Stern, de wereldwijde waakhond van de Britse universiteiten, sprak de kanseliers uit van het betreurenswaardige voorbeeld van gedrag, erkennen de positie om te inspecteren of het tweejarige visumsysteem “het gebruik van wereldwijde afgestudeerde klassen niet zal teleurstellen” en bevestigingen dat het VK een “eenvoudige postobsessie”. voorstel voor de werkgelegenheid”.

De vooruitgang zou het VK dichter bij Australisch design brengen, dat in het buitenland afgestudeerde werkvisa biedt voor vier jaar, afhankelijk van hun cursus en niveau van beoordeling. in 2018 overweldigde Australië het VK om na de VS het meest bekende concentratiepuntconcentraat te worden.

LEZEN  Voogden maken af wat hun kinderen zullen erkennen met KaiPod.

Uit een beoordeling van 100.000 studio’s over de hele wereld door leerexperts QS bleek dat 66% zou overwegen om zich op het VK te concentreren, in de verwachting dat werkvisa worden uitgebreid.

Het tweejarige visum werd in 2012 afgewezen door de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken, Theresa May, die probeerde het verkeer te regelen. In ieder geval beveelt de verkenning aan dat minder dan een vijfde van de studenten voor een lange tijd moet gebeuren
In tegenstelling tot het verminderen van het aantal bewegingen, waarschuwden hogescholen dat in 2012 de nietigverklaring van werkvisa na stolling wereldwijd de aanwerving van studenten schaadde. Sinds het opnieuw werd opgericht, zeggen de affiliaties dat ze de kans hebben gehad om hun doelstelling om in absolute 10 jaar tijd 600.000 studenten te kiezen, eerder te bereiken.

LEZEN  De beste en meest verschrikkelijke inspiraties om naar de graduate school te gaan

Ondanks de kwaliteiten voor een stream voor Britse hogescholen, heeft de nieuwe verkenning de Britse economie ook geholpen om op betrouwbare wijze £ 26 miljard aan de wereldwijde economie toe te voegen.

Het rapport vereist het vermogen om een ​​onderzoekscyclus en beperkingen te bedenken “om te helpen bij het stimuleren van verdere verbetering in deze post-pandemische ruimte en om het post-Brexit-Brittannië te situeren als een universeel aantrekkelijk doel voor zijn centrale vijanden.” ”

De uitbreiding zou expliciet worden aangevraagd door Indiase studenten, waarbij ongeveer 3/4 (73%) zegt dat drie jaar hen zou doen nadenken over het VK. Het aantal Indiase studenten dat ervoor kiest om zich op het VK te concentreren, is sterk gedaald sinds de tweejarige zwarte lijst voor werkvisa in 2012 en is verviervoudigd sinds de clawback.

LEZEN  Dhaka International University staat voor verstandige en eersteklas EEE-opleiding

Het is de basis van de Indiase regering om meer Indiase studenten toe te staan ​​zich te concentreren op Britse organisaties, en hoger onderwijs zou een onmiskenbare nadruk moeten leggen op het serene bezoek van het VK aan India op 6 juni om een ​​geldgerelateerde vereniging. ontdekken.

Een afgevaardigde van het ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat ze, in het kielzog van de focus op betrokken aanbiedingen in een paar landen,
‘waren niet ronduit ongedefinieerd en we vertrouwen erop dat onze eigen harmonie zal worden gevonden’.

Ze zei: “Individuen van de cursus van de alumniklas kunnen in het VK blijven en werk zoeken op elk niveau van dominantie voor een aanzienlijke periode, of drie jaar voor degenen met een doctoraat, en op dat moment doorstromen naar de Leergang Talented Work, om ze een mooi baantje te geven.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *