De SIX MKB-bank patronen die de ruimte verstoren

Bankenverenigingen met geheime ondernemingen zijn van fundamenteel belang voor de ondersteuning van de beperkte schaal en de schijnwerpers op kmo’s na twee buitengewoon schokkende jaren.
Met name de propositie van de vereniging voor organisaties van gigantische omvang is niet precies gelijk aan wat normaal is voor kleine en middelgrote affiliaties. Betrouwbaar, affiliaties die low of low engineered materialen worden genoemd, moeten snellere cycli en associaties hebben om hun in de praktijk geteste strategieën te voltooien. Evenzo verwachten zakelijke visionairs een aangepaste associatie, niet degene die ze als klant krijgen. Dit heeft geleid tot een aantal focale veranderingen in de ruimte en heeft geleid tot een nieuwe ontwikkeling van monetaire modellen voor particuliere bedrijven.

1. Een mix van geautomatiseerde administraties

MKB-organisatoren krijgen graag een financiële steun die duidelijk hun middelen laat zien. Dit leidde tot een model van samengestelde gemoderniseerde verenigingen, of liever een enkelvoudig dashboard met hun boekhoudpakketten en het posten van zaken als uitwisselingen, kapitaal, opmerkelijke verzoeken, aanvragen voor overheidsstructuren, kwalificatie voor prijzen, enzovoort. Eén affiliatie, één dashboard met alle verstandige onderdelen en hulpprogramma’s die ze nodig hebben om hun bedrijf op de juiste manier te volgen.

2. Associatiesnelheid

Tweede associatie en snelle reactie op benodigdheden zijn een indicatie geworden van bankrepetities met particuliere bedrijven. Gebruikelijke banken bombarderen tegenwoordig vaak, omdat ze een behoorlijk deel van de dag kunnen besteden aan het fabriceren van een gratis zakenboek en daarna veel langer om naar een rekening-courantkrediet of ander sponsorkantoor te gaan. Hoe dan ook, Neobanks verplaatst het record onmiddellijk, wat hun klant helpt bij het opsporen van nieuwe organisaties en monetaire directeuren.

LEZEN  De vijf beste technische trends van 2022

Gelukkig merken de typische banken nu dit korte overkoepelende ontwerp op en gaan ze ermee om. Zo staan ​​JPMorgan, Investec en Marcus momenteel toe dat klanten in slechts vijf minuten een dossier openen met behulp van visa en biometrische gegevens en een identiteitsbewijs met foto. Voor relaties die gesubsidieerd moeten worden, kan Liberis hun dossier en dashboards verbeteren voor momentsponsoring die snel terugbetaald kan worden.

3. De opkomst van super-apps

Niemand hoeft zijn mobiel te ergeren door vijf wallet-applicaties, en één superapplicatie brengt alles op orde. PayPal en Revolut pakken dit probleem nu aan door een paar verenigingen te integreren in hun huidige biosystemen. Revolut stelt klanten bijvoorbeeld in staat om via Open Banking toegang te krijgen tot huisdierenbeveiliging, reisbescherming, dingen te kopen en toegang te krijgen tot hun andere geldgerelateerde saldi en financiële informatie.

LEZEN  Waterstof in de mijnbouw: technologie modellen

Vorig jaar stuurde de Duitse Challenger Bank bovendien N26 gecoördineerde bevestigingsonderdelen met aanpasbare aanpassingen. Het Super-programma wordt weergegeven als een middelendashboard, hoe u het ook bekijkt, waarmee klanten in een enkele stap verschillende associaties kunnen wijzigen en sorteren.

4. Open geld

Door klanten te voorzien van meer beursgerelateerde plannen dan ze ooit eerder hebben gehad, kan Open Finance klantinformatie uit een reeks portemonnee-applicaties op één plek samenbrengen. Door alle banktransacties en kredietoverdrachtsinformatie bij te houden, kunnen klanten met een andere applicatie een voorspelbaar standpunt krijgen over hun geldvoorwaarden en eventuele bedreigingen voor hun bedrijf of gaten in het werkkapitaal opsporen voordat ze alles uit de kast halen.

Een paar banken zijn early adopters van deze nieuwe capaciteiten, maar de voortgang is nog steeds vertraagd, in tegenstelling tot het opzij zetten van contanten met nieuwe ontwikkelingen zoals Starling, Revolut en Tide.

5. Geautomatiseerd werkkapitaal

De verkrijgende ruimte gaat open, en het is nog geen tijd. Geruime tijd waren particuliere bedrijven afhankelijk van rekening-courantkredieten of individuele aanklachtkaarten om het fluctuerende voorbeeld van werkkapitaal te helpen. Naarmate er nieuwe verbeteringen op het gebied van leningen ontstaan, groeien banken, geldschieters en fintech nieuwe frictieloze gelddelen die gebruikmaken van een constante stroom van informatie om hun capaciteiten te beoordelen voor een uitgebreidere reikwijdte van kredietdelen, bijvoorbeeld termijnvoorschotten, cash-in en middelen . financiering.

LEZEN  Bekijk de meest recente Java-vooruitgangsontwerpen voor 2022

Dit model zal doorgaan als een orkaan van nieuwe deelnemers op de uitleenmarkt en creatieve reacties overbrengen die de specifieke vereisten van vrije associaties kenmerken. Wayflyer is een buitengewone afdeling van fintech die financiering geeft aan toekomstige termijnen van uw zakelijke rekruteringsverenigingen.

6. Ingebedde Financiën

Een dynamische verandering in de markt voor vrije ondernemingen, met inbegrip van schenkingen, stelt medeagenten van geldspecialisten of deskundige taken in staat om hun verplichtingen naar andere paria-kanalen te kanaliseren. Dit kan betekenen dat een particulier bedrijf kan worden toegestaan ​​om deel te nemen aan verhandelbare strategieën in zijn financiële toepassing. Bovendien kunnen ze de kasverenigingen van hun bank via verschillende kanalen helpen (bijvoorbeeld bij het kopen van aandelen, praktisch om een ​​verbetering te krijgen, opent werkkapitaal, in plaats van al het geld over te dragen om in de behoeften te voorzien). Hier zien we het ontwikkelen van maatregelen van banken en belangrijke technische partners.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *