Dieet, voeding en lichaamsbeweging zullen helpen bij het herstellen van de interne kracht na de Covid

Het lijkt erop dat een persoon zich na Covid-19 in wezen meer uitgeput en hulpeloos voelt, wat kan leiden tot lang uitstel. Hier volgen enkele tips van welzijnsspecialisten over voeding, voeding en lichaamsbeweging die u kunnen helpen bij het herwinnen van uw innerlijke kracht en aanpassingsvermogen na het herstellen van Covid.
De drie jaar van de Covid-19-pandemie hebben niet alleen de aanwezigheid van miljoenen mensen over de hele planeet verstoord, maar hebben bovendien hun psychologische welvaart en oprechte welvaart versterkt. Terwijl sommigen zijn ontsnapt aan de gevaarlijke rage van COVID, zijn anderen er nog steeds mee bezig of bestrijden ze hun post-COVID-omstandigheden.

Omdat post-Covid-19 een voorliefde in wezen meer uitgeput en broos maakt en zich mogelijk enige tijd terugtrekt, verspreidde voedingsdeskundige Pritika Bedi, coördinator achter Healthcare, specifieke activa in een bijeenkomst met HT Lifestyle. die kunnen helpen bij het herstellen van innerlijke kracht en hinder:

1. Men kan beginnen met het integreren van verbetering in een herstelroutine door te focussen op activiteit, bijvoorbeeld, het voltooien van drie oefeningen van 15 minuten per week is een ongelooflijke beginfase, en patiënten kunnen herhalingen en lengtes uitbreiden terwijl ze herstellen.

2. Eiwitten moeten spieren verzamelen, fixeren en weten, maar bovendien helpen ze bij het maken van antilichamen en veilige skeletcellen. Het is mogelijk om het onderhoud van supplementen A, C, D en E en zink te ontwikkelen, die fundamentele belemmeringen zijn, maar ze dragen ook bij aan spierwelvaart en energie.

LEZEN  Stapsgewijze Instructies Om Cafeïne Terug te schroeven

3. Na een fundamentele herstelperiode kan men kleine stapjes maken naar stabiliteit en verbetering. Betrouwbare dingen gedaan krijgen die je tot nu toe onderschat hebt, bijvoorbeeld een wandeling maken op de begane grond of gezinslasten tillen, zijn belangrijk voor utilitair succes dat ver kan gaan in het herstellen van interne kracht.

dr. Ravi Kesari, een arts voor interieurmedicatie in het Apollo Spectra Hospital, Bangalore, informeerde: “Onverschrokken eten is de beste methode om de honger- en rustperiode na COVID te verslaan. beats, gebruikelijke dingen, groenten, wortels en knollen, die je moet verdragen in gedachten tijdens het eten Eet verwaarloosbaar betrouwbaar Voeg eiwit toe als een bos Prachtige hydratatie hydraat, melk, karnemelk, enz. opmerkelijke oliën en vetten, bijvoorbeeld zonnebloemolie, notenolie, olijfolie, enz. Begin bijvoorbeeld met de gebruikelijke activiteit, zoals 30 minuten wandelen, kan u ook helpen bij het herstellen van de bijwerkingen van COVID.

Zoals gezegd door Abhishek Gagneja, pionier achter Yoga Brands, veroorzaakt Covid-19 een tekort aan gebrek, op deze manier verlies je een heleboel belangrijke verbeteringen, je zou een voldoende aantal calorieën moeten eten, ongeacht een verstandig eetregime. Hij zei: “Het verlaagt je lichaamsgewicht, dus de voedselvariëteiten die je eet, veranderen je onbeweeglijkheid. Om je beschermde constitutie te helpen, compenseer je eiwitdelen met groenten, standaard dingen, volle granen of ander zetmeel, bijvoorbeeld gemalen zetmeel aardappelen, volkoren brood en bonen, die een fundamentele mix van twee zetmeelsoorten en eiwitten hebben.

LEZEN  Oorzaken van overmatige dorst

Hij voegde eraan toe: “Verschillende verbeteringen en mineralen hebben een gigantische invloed op de periode van spierkracht. Het is bovendien een fundamenteel onderdeel van het beschermde systeem. In die zin, zoals eindeloze voedingsdeskundigen zeggen, zou een persoon die herstellende is van Covid-19 zich moeten concentreren op voedselbronnen die overvloedig zijn, verbeteringen en mineralen.” Abhishek Chatterjee, CEO van SWITCH Wellness, voegde twee fasen toe aan zijn overzicht van manieren om je innerlijke kracht te herstellen na Covid:

1. Voeding – Op tijd eten is stimulerend om het beste stukje voeding voor ons lichaam te garanderen. Calorieëntekorten en gewichtsvermindering door minder ongezond eten zijn verschrikkelijk na herstel. L-ascorbinezuur, vitamine D en mineralen, bijvoorbeeld zink, zijn de basis voor het herstellen van de innerlijke kracht van ons lichaam na herstel. Verder wordt voorgeschreven om veel gewone dingen, vis en eieren in de eetroutine op te nemen. Bovendien zorgt een echte eiwitrijke eetroutine ervoor dat het voedsel helder is, omdat maaggerelateerde voedselbronnen in sommige gevallen een paar minder calorieën nodig hebben om te herstellen.

LEZEN  8 beste programma's voor gewichtsverlies voor ondernemers

2. Trainen – Tijdens Covid-19 of na 2-3 weken herstel is het verstandig om niet te oefenen vanwege verminderde mate van weerstand en lichaamskracht. Bovendien hangt het af van de eenzame toestand, waarbij je bedenkt dat een paar van elk onbekend individu geconfronteerd wordt met een bijna sterke optionele impact, en slechts één in elk onbekend individu heeft een gelijkwaardige mate van afwezigheid van zorgen over de besmetting. Door te beginnen met vergrotings- en lichaamsgewichtoefeningen, kunt u vrijwel zonder belemmeringen recupereren en later uw lichaam en spieren vormen met opmerkelijke beweging. Verbetering zou grillig moeten zijn, en gerichte energiebeoefening is gewoon goed na een maand van herstel. Dit werd aangespoord door de noodzaak om enthousiaster in te zoomen op de velen die door Covid-19 zijn getroffen, zoals redelijkerwijs kon worden verwacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *