Dhaka International University staat voor verstandige en eersteklas EEE-opleiding

Dhaka International University (DIU) is een van de belangrijkste privéscholen in Bangladesh die al meer dan twintig jaar een waargenomen onderwijsdiscipline is.

De bekende professor wijlen A.B.M. Mazharul Islam Patwari 1995 overgebracht door DIU om informatie te verkrijgen en te verspreiden. Het College gelooft ondubbelzinnig dat “Information is Power” en is erop gericht om het te doen. Opvoeder Dr. Saiful Islam, die kolossaal bezig is met leren, beoordelen, en het bouwen en verder ontwikkelen van scholen, is tot nu toe toegetreden als de vice-kanselier van DIU.

De training in elektrisch en elektronisch ontwerpen (EEE) heeft de laatste tijd wereldwijd voor een duidelijke omstandigheid gezorgd. Het was de unieplaats van een snel veranderende wereld. Automatisering is begonnen in elke ruimte van onze algemene samenleving en de gelegenheid is aangebroken om de oude oproep op te merken om de elektrische en elektronische plantraining voort te zetten om de huidige problemen op te lossen.

Alles in overweging nemend, ontwikkelt zich interesse in het energieplan. Tegenwoordig komt het land tekort aan elektrische en elektronische ontwerpers die zich kunnen aanpassen aan de nieuwe behoeften in de elektrische en elektronische plannen.

DIU herinnerde zich enige tijd te werken met de georganiseerde EEE-toon voorlezen, zodat de norm en een uitstekende benadering van het onderwijs verzekerd waren. Het is de moeite waard om erop te letten dat DIU 10 divisies heeft die niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen aanbieden in de gebieden Banani, Green Road en Satarkul, Badda.

LEZEN  De beste en meest verschrikkelijke inspiraties om naar de graduate school te gaan

De afdeling Electrical and Electronics Engineering, schijnbaar de beste afdeling van DIU, werd gefaciliteerd door een leerzaam programma met resultaten. Het biedt een Bachelor of Science (B.Sc.) uitleg die bedoeld is om afgestudeerden bewust te maken van de bekendheid in de zakelijke en op verbetering gebaseerde correspondentie. Dit kantoor biedt standaard- en erkenningscursussen en standaard universitaire graden. understudy’s gaan overdag snel naar de lessen, net als graduate understudies in de nachtploeg.

Opvoeder Dr. Saiful Islam, daarnaast van de Electrical and Instrumentation Design Foundation, deelde zijn interesse in elektrische en apparatuurspecialisten in Bangladesh in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en de VS mee. Ondanks het gebied van machines zijn er grote bijdragen op het gebied van kracht en apparaten in binnen- en buitenland. De belangstelling neemt zonder twijfel toe naarmate de natie zich concentreert op kritische herontwerpen op het gebied van hoog niveau.

Zoals de leraar Islam aangaf: “Een van de verschillen tussen de verschillende colleges is dat we de nadruk legden op de mix van krachtbehuizing en machinecursussen, afgezien van versnellings- en correspondentiecursussen. Dit maakt onze schets buitengewoon. We zouden veel cijfers moeten hebben. Amerikaanse schets “, maar toch steunt elk land zijn leerzame ondernemingen, zoals blijkt uit zijn behoeften en eerdere wereldwijde rubrieken. We proberen HR te plannen dat de twee individuen op algemeen en wereldwijd niveau kan behandelen om de macht in het systeem aan de gang te houden.”

LEZEN  Onderzoek beveelt aan dat langere werkvisa extra nieuwe studenten naar het VK kunnen trekken

DIU is van plan om afgestudeerden die zich aan morele en morele normen houden, een grote mate van kritische waarde te laten behouden. Verschillende beoordelingsonderzoekers met duizelingwekkende logische informatie en ervaring van verschillende hogescholen hebben besloten het EEE-kantoor te bemannen. Het is zo georganiseerd dat het hele consistente overzicht rekening houdt met de vereisten van de markt en fundamenteel de algemene modellen volgt om zich voor te bereiden op EEE.

Daarnaast orkestreert de afdeling vooral eenduidige webgebieden van overkoepelende wetenschappers en gewone huishoeveelheden van specialisten uit binnen- en buitenland in verschillende toegepaste stukken van de EER. De vice-kanselier geeft zelf gekozen composities over satellietcorrespondentie en het systeem voor elektrische cursussen, radar en instrument die aankomen, evenals aandachtspunten die in het plan zijn gemist, wat van cruciaal belang is voor de voortgang van toegepaste informatie over toekomstige, gegradueerde klassen. Om te strijden tegen wat er zal gebeuren als gevolg van de nieuwe pandemie, heeft DIU daadwerkelijk gewerkt aan het orkestreren van hybride arrangementen. De school regelt bovendien opmerkelijke leerzame oefeningen en compenseert verloren tijd cursussen voor machteloze studenten.

De EEE-organisatie heeft een examencentrum met zinvolle laboratoriumillustraties voor studenten. Het heeft een rijke bibliotheek waar studenten elk naslagwerk kunnen vinden en gebruiken. Met de verhuizing van de school naar een extreem sterke structuur in Satarkul, Badda, zal er een keuzevak soort EEE-bibliotheek worden gemaakt. Cursussen en studies worden betrouwbaar gecoördineerd om informatie te verspreiden en de doorlopende status van gegevens over de rangschikking van EEA te versnellen. DIU had de buitengewone kans om op wereldniveau te komen, vooral in de EEE-divisie, die elk semester een groot aantal nieuwe tests heeft afgeleverd. Hier hebben vrouwelijke studenten een nuttige werkomgeving die in wezen waardevol voor hen is en een extra deel van het niet-openbare schoolleven toevoegt. Ook schept het een prettig klimaat voor studentensport.

LEZEN  Voogden maken af wat hun kinderen zullen erkennen met KaiPod.

De onderwijskosten van de EER-afdeling zijn verstandig voor studenten. de oppositie tegen de kosten van het programma zijn 360.000 BDT. Bovendien bieden de schoolexperts een reikwijdte van vrijstellingen voor onderwijsplannen op maat met het oog op rechtmatigheid en uitvoering. Helemaal niet zoals de leerzame kosten van verschillende hogescholen, doet DIU een echte poging om de krachten te bundelen met studenten uit elk deel van de samenleving om kwaliteitsplanning te bieden en te vinden wat er gebeurt op de gig-markt. DIU kan dus de meest geprefereerde focus zijn voor de dichtstbijzijnde planning van EEA, zowel in Bangladesh als in het buitenland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *