6 Voedingsmiddelen die de druk kunnen verminderen en uw lichaam kunnen ondersteunen

Vind voedselassortimenten die de spanning verminderen door de cortisolspiegels te verlagen die verband houden met rustcycli, rotting, glucosespiegels en bloedsomloopdruk terwijl u uw lichaam nieuwe energie geeft.

Tegenwoordig kunnen we gerust zeggen dat het gewicht in ons leven voortdurend toeneemt, en we zoeken naar manieren om het te verminderen, misschien door ontspanningsoefeningen te waarderen of energie bij te dragen aan onze dierbaren. Op de een of andere manier zijn er een paar geluiden en voedzame voedselbronnen die je misschien moet loslaten van de spanning en ernst van medelijden. Hierna volgen 6 voedselbronnen die voedingsdeskundige en echte specialist Dr. Archana Batra naar voren brengt rond het verminderen van cortisolspiegels – in verband met je rustcycli, irritatie, glucosespiegels en bloedsomloop – terwijl ze je lichaam dwingen. aanvullend.

Kamille thee

Er is bewijs om de sterke voordelen van kamille over te brengen, zoals de merkbare vermindering van de druk en de vooruitgang van diepe rust. Een warme kop kamillethee heeft een kalmerende werking die je zenuwen vrijmaakt en de druk van je lichaam wegneemt. Kamillethee beïnvloedt voor het grootste deel vrouwelijke aanvallen en kloppen, evenals enkele maaggerelateerde problemen zoals misselijkheid en uitpuilen. Het heeft een verlichtend effect dat kan helpen bij brandend maagzuur en vrije binnenkant.

LEZEN  Oorzaken van overmatige dorst

Peterselie

Peterselie is opnieuw ontworpen met celondersteunende supplementen en vitamine K, die het bloed dikker maakt wanneer er een probleem is of een snee in de huid is, en de botdikte vergroot. Bovendien is peterselie rijk aan L-ascorbinezuur, dat oxidatieve belasting vermindert en ernstige aandoeningen zoals scherpte en druk verlicht. Het versterken van de cellen vermindert de kans op voortschrijdende ziekten, zoals een paar maligniteiten, en ontspant de spieren. Peterselieblaadjes kunnen op voordelige wijze worden gecoördineerd in de eetroutine door ze toe te voegen aan borden met saladegroenten en soepen. Je kunt ook een warme kop peterseliethee drinken.

Bosbessen

Bessen zijn rijk aan adverteerders van flavonoïde cellen en fytonutriënten die helpen bij het verminderen van focus en spanning. De celversterkingen in bosbessen bestrijden het extra cholesterol dat in ons lichaam oxideert. Het monitoren van je cholesterolgehalte zorgt ervoor dat je minder snel geneigd bent tot hart- en vaatziekten. Bosbessen helpen ook bij het bijhouden van de koers en beschermen de cardiovasculaire welvaart. Het helpt bij het uitbreiden van de opmars van stikstofmonoxide, wat de veneuze belasting vermindert en de spieren verslapt. Vanaf dat moment vermindert het bovendien de kans op diabetes.

LEZEN  8 beste programma's voor gewichtsverlies voor ondernemers

Omega-3

Omega-3 is een essentiële verbetering in het bestrijden en ondersteunen van verschillende hartziekten. Het vermindert bovendien de belasting van de bloedsomloop, omslachtigheid en onregelmatige pols. Omega-3 is bovendien overgehaald om de gevolgen van ziekte en stress bij mensen te verminderen. De meest waardevolle techniek om omega-3 onverzadigde vetten binnen te krijgen is door middel van gladde vis, maar in het geval dat je een vegetariër of veganist bent, zijn er een paar verbeteringen die je kunt gebruiken, bijvoorbeeld avocado’s, lijnzaad, chiazaden en olijfolie. , pecannoten en sojabonen.

Zoete aardappelen

Ze zijn rijk aan supplementen B en C, calcium, ijzer en magnesium. Het bevordert verder het systeem dat verband houdt met de maag en zorgt voor veiligheid tegen verschillende ziekten. Zoete aardappelen zijn bovendien geweldig voor je ogen. Ze zijn ook een respectabele bron van zetmeel in ons lichaam, dus als je de kans krijgt om te eten of koolhydraten of gebak te eten, kun je zoete aardappelen gebruiken. Yass is een krachtgebied voor het vullen van je maag, en de vezels erin zorgen voor een consistente afbraak van het zetmeel dat ze bevatten, waardoor je langer een vol gevoel hebt en je ervan weerhoudt om te eten of te knabbelen aan verschillende voedselbronnen.

LEZEN  Manieren om een geweldige huid te verbeteren na 30

Pluizige Chocolade

Als je een zoetekauw bent of een verschrikkelijk verlangen hebt naar iets zoets, maak dan van het dragen van chocolade een traktatie. Veel mensen moeten eten wanneer ze onder een hoop spanning staan ​​en eindigen met het eten van gebak en chips die extra calorieën aan het lichaam toevoegen. Doffe chocolade heeft eigenschappen om ziektes weg te houden en druk te helpen. Het mengen van een stuk vermoeiende chocolade, zeg 50-60 gram, in de loop van de dag kan de angst buitengewoon verlichten, het geheugen verder bevorderen en de bloedverspreiding in de aderen verder bevorderen om te helpen de polsslag laag te houden.

De beste techniek om angst te overzien is om krachtgebieden te eten voor een doorlopend eetpatroon dat rijk is aan soortgelijke producten, groenten, volle granen, essentiële vetten en mager vlees zoals vis en gevogelte. Voedselbronnen die kalmerend zijn, helpen bij het vrijgeven van zenuwen en spieren en verminderen de cortisolspiegels in het lichaam. Stress kan ook worden beperkt door een sterke levensstijl bij te houden en te focussen op de waardevolle toegangen die deze kant op gaan in je leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *