De vijf beste technische trends van 2022

Voor specifieke mensen en partners was de belangrijkste afbakening van de afgelopen twee jaar dat het echt niet zo moeilijk is om verandering te bereiken als je ooit zou hebben erkend, anticiperend dat de inspiratie er zou moeten zijn! Als algemene populatie zullen we hier waarschijnlijk mee doorgaan omdat we de laatste kwetsbaarheid hebben gevonden om het op te nemen, aan te passen en creatief te denken, aangezien centrale verbeteringen erin gedijen door de meest niet-complexe pogingen om invloed uit te oefenen.

Gezien het feit dat, hier zijn mijn veronderstellingen voor de specifieke modellen die waarschijnlijk de beste impact zullen hebben in 2022. over een tijdje voelbaar zijn. Alles in aanmerking genomen, zullen de 2022-modellen waarschijnlijk in een mix van verbeteringsmodellen vallen als machines verschijnen, waardoor ze op nieuwe en verbazingwekkende manieren kunnen worden geassembleerd.

Elektronisch redeneren is voorbij

‘Slim’ suggereerde in wezen verwante telefoons, buitensporige tv’s en een grote groep andere extreme gadgets waren gewoon typisch, kapot speelgoed dat nog steeds verbonden was met internet. Tegenwoordig houdt “canny” geleidelijk in dat we worden gestimuleerd door gemoderniseerd denken (AI) – meestal AI-berekeningen – en effectief werken om ons op steeds creatievere manieren te helpen. Briljante voertuigen maken gebruik van gezichtsherkenningsevaluaties om de kans te zien dat we erin opgesloten zitten en ons te alarmeren over hoe uitgeput we zijn. PDA’s gebruiken AI-berekeningen om dat allemaal te doen en belkwaliteit om ons te helpen betere foto’s te maken, en natuurlijk gebruiken sommige applicaties AI om ons met vrijwel alles te helpen. Er zijn zelfs uitzonderlijke toiletten die gastro-intestinale problemen kunnen verhelpen door pc-visie te gebruiken om ontlasting te demonteren voor beoordeling!

Van alomtegenwoordige stempartners in crime tot gespreksperceptie en gadgets om gefaciliteerde informatie uit afbeeldingen, whiteboard-notities en ontcijferde notities te halen, AI heeft de machines aangevallen die we gebruiken om onze alledaagse verplichtingen uit te spelen. Bovendien behandelt het een dringend stuk van de informatisering van de mechanische cyclus, waardoor het mogelijk wordt om de verplichtingen in de ruimte van de kaderleden, werken met ondernemingen, boekhouding en middelen te verminderen. Alles wat uw branche of beroep doet, u zult waarschijnlijk merken dat er een AI-gestuurd schema is dat bedoeld is om uw leven eenvoudiger te maken.

Dit brede model omvat AI, het Internet of Things (IoT) en late supersnelle verbindingen zoals 5G, die allemaal samenwerken om onze capaciteiten uit te breiden tot voorbij wat we enige tijd in het verleden hadden. Het is normaal dat op de lange termijn, dan degene waar we hier naar kijken, het belangrijkste model van alles de aansluiting zal zijn. Ontwikkeling van informatiegroottes, snellere aansluiting en processorsnelheid en de “democratisering” van informatie (hieronder meer) ontmoeten en zullen de samenleving ernstiger beïnvloeden dan het aantal onderdelen ervan.

LEZEN  Bekijk de meest recente Java-vooruitgangsontwerpen voor 2022

Allemaal zoals associatie en verandering zonder code

Een ander blijvend sterk onderdeel zal de vooruitgang in de democratisering van informatie en vooruitgang zijn. De laatste tijd is er een hele industrie opgesprongen om te veronderstellen dat de capaciteiten en constructies die nodig zijn om de ontwikkelingsgedreven vooruitgang te verbeteren, net zo goed een onderdeel van de samenleving zouden moeten zijn als echt kan worden verwacht, ongeacht hun capaciteiten of ervaring. . De cloud zal in het algemeen verplicht, affiliatie en organisatie zijn, wat betekent dat het de kosten en risico’s vermindert die verband houden met het bouwen van een waardevol systeem om creatieve overwegingen te evalueren. Cross-plannen – waarbij bijvoorbeeld openbare cloud-associaties niet precies voldoende zijn, terwijl ze zich richten op uitzonderlijk privé of kwetsbare informatie – zijn zo gerangschikt dat de gedachte aan “de beste redelijke omstandigheid” vaak logisch is.

In één regio eindigde een breekpunt-noodsituatie de verbetering, wat klinkt als een probleem, maar het was de fundamentele drijfveer achter de explosie van zelf-associatie en doe-het-zelf regelen. Niet echt een schokkende band hoeft veel pc-genieën te gebruiken om hun eigen “onmiskenbare niveaugeest” te bouwen, terwijl ze er gewoon een kunnen gebruiken om het optreden af ​​te ronden. In staat om AI-shows te organiseren, er zijn voor alles, van demo’s tot HR, whiteboarding en het sorteren en orkestreren van innovatieve streams. in 2022 zullen we connecties blijven zien die AI- en IoT-systemen overbrengen zonder een andere server of dwingende mentale code.

Zonder code zullen affiliatiecentra normaler zijn vanwege de afwezigheid van geprogrammeerde informatie of een verstandig begrip van ontmoetingen en zullen het informatieplan niet veranderen in een rand om een ​​​​wereldontwikkelend idee op te nemen. de wereld OpenAI, een verkenningsgroep opgericht door Elon Musk en ondersteund door onder meer Microsoft, heeft Codex verspreid, een programmeermodel dat code kan maken van typisch menselijke taal. Met dit soort verbeteringen zullen we in 2022 de potentiële resultaten van de cloudstore beginnen te zien, onze nieuwe ontwikkeling en geest zullen meer afkerig zijn van beperking door de afwezigheid van activa of unieke capaciteiten.

LEZEN  Waterstof in de mijnbouw: technologie modellen

Digitalisering, goedkeuring en virtualisatie

In 2020 en 2021 hebben enorme hoeveelheden van ons te maken gehad met de virtualisatie van onze werkplekken en werkomgevingen, aangezien systemen voor werken op afstand meteen vooruitgingen. Het was slechts een noodoverstroming en van aanzienlijk langere lengte. in 2022 zullen we geleidelijk vertrouwd raken met de kans van de “metaverse”, zeer economische geautomatiseerde universums die bestaan ​​volgens deze voortdurende realiteit waarin we leven. In deze meta-universums bijvoorbeeld, degene die tot nu toe zijn voorgesteld. Facebook-promotor Mark Zuckerberg – We zullen een groot aantal van de open deuren houden die we gewend zijn te doen, in het licht van alles, inclusief werk, spel en correspondentie. Naarmate de digitalisering sneller gaat, zullen deze metastructuren deze continue realiteit aanspreken en herhalen met een zich constant ontwikkelende precisie, waardoor we serieus opvallende, overtuigende en eindelijk kritische ontmoetingen kunnen hebben in de gemotoriseerde ruimte. Terwijl velen van ons echt onmiskenbare virtuele ontmoetingen hebben gehad met behulp van koptelefoons, zullen nieuwe toepassingen die op de markt komen de ervaring niet lang daarna ondenkbaar verbeteren, met materialen en zelfs geuren. Ericsson, die tijdens de pandemie VR-headsets aan telewerkers heeft gegeven en een beweerde “personeelsvereniging” opbouwt, geloofde dat er tegen 2030 virtuele bijeenkomsten zullen zijn die niet te onderscheiden zijn van deze voortdurende realiteit. Dit is ongetwijfeld voorbij waar we in dit artikel op in willen gaan. Hoe dan ook, niettegenstaande de volgende Matrix-film, zal 2022 ons waarschijnlijk dichter bij het web brengen.

Waarachtigheid, associatie en verplichting

Om verbetering te laten werken, moeten wij mensen erop vertrouwen. We zien op dit moment (passende) kwaliteiten voor de meeste manieren waarop vooruitgang momenteel wordt gebruikt, die als significant, gevaarlijk of genegeerd worden beschouwd. Specifiek, gereproduceerde kennis wordt in sommige gevallen afgeschilderd als een “zwarte doos” – wat inhoudt dat we het niet kunnen onderzoeken om te begrijpen hoe de mogelijkheden ervan. Dit is vaak een direct gevolg van de complexiteit ervan in plaats van een wraakzuchtige regeling om ons begrip te beperken, maar in wezen is het effect zoiets. In het licht van alles zijn afleveringen waarin AI gevaarlijk wordt, bijvoorbeeld toen Facebook onlangs foto’s van etnische minderheden als ‘primaten’ leek te bestempelen, buitengewoon verontrustend. Dit is vooral duidelijk voor iedereen die op zoek gaat naar AI voor componenten die van invloed zijn op live-ondernemingen, bijvoorbeeld inschrijving en einde.

LEZEN  De SIX MKB-bank patronen die de ruimte verstoren

De kans op directe en authentieke AI is lange tijd bekend geworden toen er delen van de samenleving waren die zich ertegen richtten – en dat is allemaal goed en wel! De autoriteiten begrijpen ook duidelijk de vereiste voor het administratief plan, wat wordt bevestigd door de voorgestelde EU-verordening over geautomatiseerd redeneren. De voorgestelde richtlijn zal specialisten ervan weerhouden door de mens gemaakte aandacht te gebruiken om sociale scoresystemen te maken, en ook om gezichtsherkenningsapparaten te gebruiken zonder enige poging om subtiel te zijn. Er zijn ook een paar mogelijk risicovolle resultaten, waaronder “misbruik” en “ondeugendheid” die leveranciers van AI-plannen zouden moeten aantonen dat hun structuren niet zullen veroorzaken totdat ze open zijn. Hoe dan ook, enige bevestiging dat dit niet ver genoeg gaat, zoals in zijn huidige status, niet typische individuen die het onderwerp worden van dynamische cycli die worden gedwongen door menselijk denken, zouden moeten worden opgeleid. Google-CEO Sundar Pichai heeft gezegd dat hoewel hij het belang van AI-regels inziet, “er een evenwicht moet zijn”, zodat verbetering niet wordt gesmoord. Deze lastige beweging zal in 2022 waarschijnlijk een echt waarneembaar gespreksonderwerp worden, omdat extra individuen de denkbare zekere en negatieve gevolgen voor een algemeen publiek begrijpen die gerobotiseerd denken en verschillende verbeteringsmodellen zullen hebben.

Slimme energiemodus

Tijdens de pandemie was assistent-energie de belangrijkste vorm van energie, met een breed gebruik. Het verstandige energieverbruik in de VS nam in de eerste tien weken van de conclusie met 40% toe. Wereldwijd nam alle energie die onschadelijk was voor het milieu af toen verenigingen werden gesloten en mensen thuis bleven, waardoor de totale verspilling met 8% werd verminderd. Dit leidde tot de veronderstelling dat er zeer binnenkort belangstelling zou zijn voor een verregaande vereniging van levensvatbare activa.

Het International Energy Agency (IEA) schat dat er in 2020 40% meer energie is gemaakt en onschadelijk is gebruikt in het biologische systeem in tegenstelling tot het voorgaande jaar, en deze verbetering zal naar verwachting doorgaan tot 2022. Bronnen, waaronder binnen- en oceaanwind, zongericht op basis van brandstof en stroomafwaarts, bijna zeven en 16%. Dit zal kolossale hulp zijn voor naties en affiliaties die proberen de uitstortingsfocussen te bereiken, bijvoorbeeld door CO2-neutraal of zelfs CO2-negatief te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *