Dit jaar zullen meer ontdekkingsreizigers Europa bezoeken omdat de COVID-19-beperkingen worden opgeheven, behalve voor Russen

Naar verwachting zullen dit jaar meer reizigers Europa bezoeken, aangezien het aantal bijeenkomsten is toegenomen en de zorgen in verband met COVID-19 voor een groot deel zijn weggeëbd. Hoewel alle personages extra betaald worden voor beweging en recentelijk vluchten hebben gereserveerd, zijn Russen het meest terughoudend om te vertrekken, met slechts acht procent van hen die vluchten heeft geboekt, zo blijkt uit onderzoek van de European Travel Council (ETC).

Volgens het onderzoek zijn de zorgen in verband met COVID-19 enigszins getemperd doordat wetenschappers plaatsen uitkiezen die opvallende attracties zijn gemaakt, wat een sterke drang om te reizen laat zien.

In ieder geval blijven plaatsen die de COVID-19-pandemie effectief bestrijden in 2022 de meest gewilde bezwaren. in de voorzomer, ongeacht de manier waarop de zorgen over de ziekte niet zo groot (- 15%) zijn bij het kiezen van een plek om weg te komen.

Van de 2.054 respondenten van over de hele wereld, die in 2022 tussen mei en augustus een lange reis naar Europa organiseerden, koos 31% objectieve veiligheidscontroles als de fundamentele legitimatie voor hun reizen. Medio 2021 was deze propositie hoger (34%).

Nog een regel van echte beslissing, die een daling van de uitvoering van de acties tegen COVID-19 aanpakte, van 44% in de voorzomer van 2021 naar 29%. Het aantal gevallen van COVID-19 is op dit moment niet zo belangrijk voor ontdekkingsreizigers, aangezien slechts 19% van de respondenten zich zorgen maakte over dit probleem, in tegenstelling tot de vorige zomer, toen 45% van de respondenten het opnam als onderdeel van hun excursie.

Zoals uit de informatie zal blijken, bleef Frankrijk volgens de paria’s aan de top, ongeacht de weerstand van de kust van enige vorm van Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. Evenzo waren treinkaartjes het primaire vervoermiddel dat door de specialisten werd gekozen om zich door Europa te verplaatsen, wat een opmerkelijk gegevensfragment is voor de EU-doelstelling om de resultaten van niet-hernieuwbare energiebronnen te verminderen.

LEZEN  Een handleiding voor het maken van een uitje naar Zuid-Korea

Rusland

Uit de gegevens in het rapport blijkt dat Russische wetenschappers niet weten wanneer ze Europa echt moeten bezoeken, aangezien 92% van hen nog geen vliegticket heeft gereserveerd en toch naar de EU moet, vooral in juli (16%).

Evenzo garandeerde acht procent van de Russische respondenten dat ze een pas naar Europa boekten, 51% van de platitudes die ze verwachtten om strand- en zeeaccommodaties te bezoeken, en 32% kreeg comfortabele grootstedelijke netwerken en grootstedelijke locaties.

In plaats van verschillende etnische bijeenkomsten, is de Russische ontwikkelingsconfiguratie buitengewoon uitzonderlijk, omdat het grootste deel betere plaatsen kiest om weg te komen. Zo is Turkije de bekendste doelstelling (24%), gevolgd door Italië (15%) en Cyprus (14%).

Verschillende landen die het verval volgden, omvatten Duitsland (12%), Griekenland (11%), Spanje en Oostenrijk (10%), Bulgarije (negen procent), Finland en Frankrijk (acht procent), en, ongekend in dit rapport, Servië. bovendien Montenegro, met zeven procent van de Russen die ernaar streeft daarheen te gaan.

Zoals aangegeven door het soort vervoer, helemaal niet zoals verschillende identiteiten, gaan Russen graag met gehuurde (21%) voertuigen, gevolgd door vluchten met volledige administratie (18%) en vluchten met minimale kosten (17%).

Brazilië

Uit het overzicht blijkt dat de meeste respondenten uit Brazilië nog geen flauw idee hebben wanneer ze naar de EU gaan (35%), en 16% niet. een uitje geboekt voor juni, en nog eens 15%. – voor het lange stuk van augustus. Bovendien koos 49% van de respondenten voor hun excursies aan het strand en aan zee, en 45% voor bergen en recreatiegebieden.

LEZEN  Plan nu uw pre-zomervakantie naar een resort in de Wild Dunes in South Carolina!

De Brazilianen hebben niet veel veranderd aan de onderdelen van de cursus; ze blijven Portugal trouw, waarbij 43% van de respondenten het land halverwege het jaar als hun favoriete doel ontdekt.

Verschillende landen in de belangrijkste tien van Brazilië zijn Italië (37%), Frankrijk (34%), Spanje (26%) en het Verenigd Koninkrijk en Duitsland (17%). Afhankelijk van het soort vervoer kiezen Brazilianen treinkaartjes binnen de EU (31%) en leasevoertuigen (29%), terwijl de meest verlaagde premie wordt geregistreerd voor verwaarloosbare kosten (27%).

Canada

In tegenstelling tot Brazilianen, waar 45% effectief hun vluchten reserveert, aarzelen Canadezen om hun volgende uitje naar Europa te plannen, zoals 40% bevestigt. Van de personen die eerder vluchten hebben geboekt, verwacht vier procent Europa in mei te bezoeken, negen procent in juni en juli en zeven procent zal in augustus over land reizen.

Drijfhout en zeeranden (49%) zijn de meest gewilde echte soorten, gevolgd door grootstedelijke netwerken en grootstedelijke locaties (31%) en bergen en recreatiegebieden (27%).

Net als voorgaande jaren is Frankrijk (32%), gevolgd door Italië (27%), het Verenigd Koninkrijk (22%) en Duitsland en Spanje (16%).

In tegenstelling tot Brazilianen geven Canadezen de voorkeur aan verwaarloosbare promotiekosten binnen de EU (28%), gevolgd door volledige georganiseerde vluchten (24%) en slechts 22% treinvergunningen.

China

De premie onder Chinese ontdekkingsreizigers breidde deze pre-zomer uit in tegenstelling tot vorig jaar, met 26% van hen die vroege afspraken maakten en 39 procent blijft onzeker. Chinezen die niet hetzelfde zijn als verschillende etnische bijeenkomsten, grootstedelijke netwerken en grootstedelijke locaties, zijn meer geïntrigeerd (63%), kust- en strandattracties (49%) en nog eens 38% bezoekt graag betere plaatsen.

De tien beste landen voor de Chinezen om te bezoeken zijn Frankrijk (55%), Italië (29%), Duitsland (28%), Oostenrijk (26%), Finland en Denemarken (20%).

LEZEN  Cyprus heeft alle sectievereisten die verband houden met Covid.

Terwijl maar liefst 73 procent van de respondenten kiest voor volledig administratief reizen binnen de EU, koos 38% voor treinkaartjes, 24% voor losse treinkaartjes en 17 procent voor vervoer.

Japan

De Japanners zijn enigszins sceptisch over vertrek in 2022. tegen het einde van de lente, met het argument dat 74% Nogmaals, 14% vluchten boekte, maar over het algemeen is dit weinig verschil met 2019. in relatieve tijd.

Grootstedelijke bevolkingsgroepen en grootstedelijke districten zijn de grootste bezwaren voor Japanse ontdekkingsreizigers (48%), gevolgd door kusten en strandfronten, evenals de individuen die verschillende bezwaren maken tijdens een reis, met 28% ideeën voor elk soort ontwikkeling.

Italië is de belangrijkste plek voor Japanse individuen om weg te komen (23%), gevolgd door Frankrijk en Duitsland met elk 21%. Reizigers uit Japan kozen bovendien voor de goedkoopste vluchten en volledig georganiseerde reizen voor hun verbetering in Europa, terwijl 26% compensatie voor treinkaartjes voor een enkele reis.

ONS

41% van de Amerikanen heeft zijn excursies naar Europa geboekt, met een enorm aanbod in juni (15%) en zeven procent in juli en mei. Nog eens negen procent zal in augustus naar Europa gaan, drie procent heeft zelfs geen flauw idee waarheen ze zullen reizen.

Net als de Japanners zullen Amerikanen waarschijnlijk grootstedelijke netwerken en grootstedelijke locaties bezoeken, gevolgd door de kust- en strandaccommodaties (39%). Amerikaanse reizigers zouden op geen enkele manier zonder verschillende pelgrims kunnen, ze neigen ook naar de open natie en alledaagse gebieden (27%).

Bovendien is Frankrijk de belangrijkste ontwikkelingsdoelstelling (34%), gevolgd door Italië (28%) en Duitsland (24%).

Bovendien botsten Amerikaanse reizigers tussen het boeken van vliegtickets en het nemen van voertuigen, aangezien 39% voor volledig beheerde vluchten koos, 24% voor treinkaartjes en 22% voor individuele treinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *