Cyprus heeft alle sectievereisten die verband houden met Covid.

Cyprus is van plan om over een maand alle Covid-19-gerelateerde gebiedsbeperkingen op tijd op te heffen. Het beroemde eiland, dat ten zuiden van Turkije in de Middellandse Zee ligt, is het meest recente land op aarde geworden om de aan Covid-19 gerelateerde vooruitgang te verklaren als verplichte verwijderingen die door wetenschappers en verenigingen moeten worden opgeroepen. eiland, net zoals we een drukke zomer tegemoet gaan die aan de wal voortduurt.

Bij het melden van het aanstaande vertrek van de aan Covid-19 gerelateerde randvoorwaarden voor het segment, gaat Cyprus door in de voetsporen van zijn verwante Europese staten België en Duitsland, die vorige week vergelijkbare beperkingen aankondigden. Dit is een schets van hoe de vooruitgangsbehoeften van het land zullen veranderen, evenals een schets van de andere Covid-19-beperkingen van Cyprus die eveneens binnenkort van kracht zullen worden.

Beperkingen opgeheven – gegevens voor ontdekkingsreizigers

Ondanks dat het aanzienlijk bescheidener is dan de meerderheid van zijn Europese buren, presteert Cyprus over het algemeen goed op het gebied van beweging. Vóór de pandemie nodigde het land elk jaar een paar miljoen vakantiegangers uit, waarmee het het zesde meest bezochte land per hoofd van de bevolking ter wereld is. Vanwege de pandemie is alles behalve voltooide reizen door het land onder extreme reisbeperkingen, waardoor het bezoek niet bepaald bevredigend is voor pelgrims, maar dat kan binnenkort veranderen.

LEZEN  Plan nu uw pre-zomervakantie naar een resort in de Wild Dunes in South Carolina!

Heel eenvoudig gisteravond verklaarden de Cypriotische openbare specialisten dat het land zijn Covid-19-gerelateerde departementale beperkingen zou opheffen, zonder twijfel tot het ongelooflijke plezier van de verwanten en ontdekkingsreizigers van het land over de hele planeet. Het verwijderen van de mensen die reizen nodig hebben, zal op 1 juni resultaten opleveren en reizen naar het land zal vergelijkbaar worden met vóór de pandemie.

De nieuwe wijzigingen specificeren dat vanaf 1 juni reizigers naar het land op dit moment geen volledige inenting tegen Covid-19, bewijs van herstel van besmetting of een negatief experimenteel resultaat mogen hebben. Ontdekkingsreizigers zouden alleen herkenbaar bewijs nodig hebben, en het legitieme visum was fysiek – in wezen hetzelfde als hoe die ontwikkeling in het verleden was. Vooruitgang is beschikbaar voor alle reizigers, ongeacht hun karakter of beginland. De noodzaak om de constructie van de voyager-locator af te werken, werd in april geëlimineerd.

LEZEN  Een handleiding voor het maken van een uitje naar Zuid-Korea

De Cypriotische regering heeft vrijdag ook nog een basisverklaring afgegeven die van invloed zal zijn op specialisten die naar het land trekken. Maskers zijn momenteel vanaf nu niet nodig binnen, inclusief luchtterminals, vanaf 1 juni, met veranderingen in het verleden waardoor reizigers het buiten de buitenkant konden doen. Hoewel dit kleine veranderingen zijn, maken ze het boeken van een ontsnapping naar het land zeker boeiender voor reizigers.

Specialisten worden verondersteld maskers te dragen in klinisch gerelateerde omgevingen, zoals centra en organisaties, dus gasten die naar het land komen, zouden moeten proberen een paar mantels in hun uitrusting te stoppen. Zoals aangegeven door minister van Transport, Yiannis Karousos, laat de vooruitgang zien dat het eiland zich volledig herstelt, een verandering waar maar weinig unieke landen over de hele wereld de laatste tijd naartoe gaan.

LEZEN  Dit jaar zullen meer ontdekkingsreizigers Europa bezoeken omdat de COVID-19-beperkingen worden opgeheven, behalve voor Russen

Het is een redelijke week geweest in die mate dat beperkingen over de hele wereld verontrustend zijn, aangezien een steeds groter aantal landen het voor ontdekkingsreizigers eenvoudiger maakt om opnieuw op te duiken. In Europa maakte elke gelijkenis tussen Duitsland, België en Oostenrijk de noodzaak om het land binnen te komen teniet, en een paar duidelijke inconsistenties over de hele wereld, bijvoorbeeld Vietnam en Israël, maakten het ook eenvoudiger om te bezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *