Hoe innovatie en geld kunnen samenwerken om een ongeëvenaarde samenleving en een overheersende planeet te maken

Tegen het einde van de laatste 10 jaar presenteerde Jamie Dimon de verplichting om Amerikaanse relaties te beheren aan nul individuele medewerkers. Wat is het en is het echt?

Het was in oktober 2019. Als hoofd van de Business Roundtable, het hoogste punt van de belangrijkste bank ter wereld, verzamelde Jamie Dimon van JP Morgan Chase ongeveer 200 merken vanaf het hoogste punt van de grootste verenigingen in Amerika, en deelde mee dat de herhaald bezoek van accessoires is aan de gang. hoe het ook zij, misschien niet des te belangrijker dan terug te keren naar de agent. Dit was een belangrijke tweede, hoewel moeilijk over te brengen als al het andere faalt. Wederom eindeloze tijd, onze regelingen voelen de druk met rendement op aanzien, kwartaalinkomen, beloningen en voordelen dan echt gecentreerd rond onze werknemers, klanten en buurt. Een dergelijke situatie moet hoe dan ook niet worden benadrukt.

We worden consistent gedefinieerd met de realiteit dat ontwikkeling tal van problemen veroorzaakt, dus de vraag is: hoe kunnen we op elk moment vooruitgang inzetten om de zorgen van onze assistenten aan te pakken? Op dezelfde manier ervaren we de gewone realiteit van geld dat de toekomst coördineert via zijn associaties, wat een later probleem oproept: hoe kunnen we het geld gebruiken om een ​​ongeëvenaarde toekomst mogelijk te maken? Hoe kunnen we geld en ontwikkeling samen gebruiken om een ​​wijdverbreide toekomst voor de samenleving en de planeet te creëren?

Dit is een onderzoek dat dichterbij komt omdat we zulke talloze zakelijke vijanden zien en dreigen om de ontwikkeling van onze accessoires te verhandelen. Greta Thunberg, Extinction Rebellion, Occupy Wall Street, enz. Er zijn cliëntactivisten die achter de morele kwaliteit en het significante karakter van onze band staan. Sterker nog, geldgerelateerde bondgenoten en agenten van lobbyisten zoals Follow This zeggen dat ze in wezen van streek zijn en het nooit meer zullen waarmaken. Bovendien gaat het om een ​​groen plan, maar dan wel een die de relatie moet krijgen om de samenleving te helpen en echt geweldig te zijn voor de planeet.

Het centrum van deze missie wordt gefinancierd omdat dit de speculatie is die dichtbij is, maar de kasverenigingen zoeken al een tijdje niet naar voordelen voor geldschieters. Waarom kunnen cash-associaties ontwikkeling gebruiken om de relatie te beheersen om meer oprecht te zijn en de problemen van toegewijde kopers en leningspecialisten aan te pakken?

LEZEN  Waterstof in de mijnbouw: technologie modellen

Het antwoord is dat de meeste geldgerelateerde affiliaties hun ontwikkelingsstructuur de laatste tijd nieuw leven hebben ingeblazen. Ze verlaagden de kosten door gebruik te maken van de juiste behandeling, verminderde relaties voor zelfbeheer en informatieonderzoek om de vereniging te moderniseren. Het resultaat is een verminderde indruk van het bedrijf en een beweging in de richting van echt gemoderniseerde boodschappen. Eindelijk, zoals bij de meeste voorkeuren, veranderen ze om echt gemoderniseerd te worden. Het is meer dan 10 jaar geleden. Tien jaar lang zullen banken samenwerken met ontwikkelingsverenigingen om de beste methode te vinden om de kluisverstoorder te gebruiken om van de wereld een superieure plek te maken.

Ze begrijpen dat het moet worden voltooid om de genoemde redenen – non-conformistische gebeurtenissen van klanten en geldschieters – terwijl financiën aan de basis liggen van de problemen waarmee we worden geconfronteerd. Banken verzamelen zich onschadelijk voor de machtsassociaties van het ecosysteem en deze banden brengen de planeet de meeste schade toe. 71% van alle ozonuitputtende emissies wordt gedaan door slechts 100 bedrijven[1], en na de Overeenkomst van Parijs[2] beloofden banken $ 4,6 biljoen aan subsidies aan deze banden.

Individuen zeggen dat het een voorwaarde is om te veranderen, maar het zijn niet alleen individuen. Bovendien zijn dit door de staat gerunde verenigingen, affiliaties en leningspecialisten. Ongelooflijk, deze verbetering is niet nieuw. Het kwam een ​​beetje laat op gang, vooral omdat aanbieders van beveiligingsnetten en controllers contant geld opzij zetten, maar het versnelt momenteel en roept een overtuigend probleem op voor bankvergaderruimtes: hoe kunnen we ontwikkeling gebruiken om een ​​overheersende wereld te maken? maken en teweegbrengen. kenmerken van ons accessoire?

Het is niet belangrijk om vanaf nu in te zoomen op de komst van de agent; het gaat om het uiterlijk van de medewerker. Het is ook niet in wezen geld en bankieren, maar het bedrijf vormt de kern van dergelijke veranderingen. Dit zijn eigenlijk allemaal verenigingen. Hoe kunnen alle verenigingen gebruik maken van ontwikkeling om te helpen bij het ondersteunen van wat komen gaat?

LEZEN  De SIX MKB-bank patronen die de ruimte verstoren

De reactie geeft de neiging dat we ons kunnen verbinden met vooruitgang. Via een affiliatie kunnen we in gesprek met verenigingen. We kunnen deze informatie gebruiken om te controleren of er aan beweging wordt gedaan en om een ​​dominante toekomst voor iedereen op te bouwen. Zoals het model laat zien, zijn er stoelen en veiligheidsgroepen die vooruitgang gebruiken om mensen verder te ontwikkelen, mogelijk vooruit te gaan, en iedereen financieel aan te spreken.

Exposure Bos, een in Zuid-Afrika gevestigde cashvereniging, gebruikt digitalisering om financiële stabiliteit te creëren door middel van rijkdom. Ze bieden medische dekking die de kosten beperkt en anticipeert dat u naar een lokaal gebied moet gaan. Hoe kunnen ze het voor elkaar krijgen? Aangeboden in verband met hun eten, in het geval zelf trainen, zonder u succes te kosten.

We hebben connecties zoals de Rabobank in Nederland, die begon als een gewone bank en tegenwoordig draait om de verbanden tussen verbetering en contant geld. Hun veiligheids- en bankverenigingen sluiten zich aan bij de velden van boeren door vooruitgang te boeken om op betrouwbare wijze bodemdesintegratie, natuurlijke omstandigheden, verbeteringsmeters en oogstopbrengsten te screenen. Dit heeft consequent invloed op het gebruik en de tegoeden. Het koppelen van ontwikkeling aan een monetaire gids is een verleidelijke wending.

Monzo, schijnbaar de grootste bank in het Verenigd Koninkrijk, die een concurrent was, was vastbesloten om iedereen geld aan te bieden. Verschillende personen, met name degenen met mentale overvloed of armoede, mogen niet werken in verenigingen voor echt geld. Hoe komt het dat je een zwerver zou kunnen bankieren? Ten tweede wordt hun persoonlijkheid verkregen door iemand die een huis heeft. Een gevolg van deze stap is dat individuen die normaal gesproken tot het raamwerk behoren, momenteel terugkeren.

Er zijn onberekenbare manieren waarop verenigingen en monetaire instellingen op weg zijn om ontwikkeling en activa te gebruiken om de planeet te vernietigen. Met het oog daarop heb ik een altijd vooruitstrevend boek gemaakt om je te laten zien wat er aan de hand is.

Het boek werd gedreven door de vrije onderneming van de misdadigers als blauwdruk en duidelijk de doelstellingen van Alibaba China, een band waar ik me in de jaren 2010 op richtte. Hun doel? Het definitieve doel van Alibaba is om de samenleving in staat te stellen en te helpen bij het vinden van antwoorden op de uitdagingen van de samenleving.[3]

LEZEN  Bekijk de meest recente Java-vooruitgangsontwerpen voor 2022

Welk beter doel zou je ooit kunnen hebben?

Je zou kunnen geloven dat het gewoon een vergankelijke vooruitgang is, maar toch vormt het de kern van de redenering van de affiliatie. Dit wordt in grote lijnen gedeeld door Forest of the Ants. Bug Forest is het grootste multiplayer-internetspel (MMO) ter wereld met 600 miljoen mensen die het spelen. Het begon als een unieke relatie in 2015. Een gedachte die een omstandigheid aanraadde waarin we het geld konden gebruiken om in wezen de manier te beïnvloeden waarop mensen handelen en groener worden.

Vanaf dat moment heeft het in de afgelopen vijf jaar meer dan 600 miljoen mensen door het Alipay Ant Forest gemaakt, met meer dan 326 miljoen bomen. Het werkt door te controleren wat u uitgeeft. Hoe meer je uitgeeft aan redelijke oefeningen zoals wandelen of fietsen naar je werk, niet-plastic dingen kopen, afval hergebruiken, enz., hoe meer je gaat centreren. En wat doen focussen? Bomen!

Het is een verbazingwekkend raamwerk met ongelooflijke resultaten, en als je er nog niet naar hebt gekeken, zou je dat moeten doen.

Er is een groot aantal modellen van geldfirma’s die ontwikkeling gebruiken om invloed uit te oefenen op de manier waarop verenigingen en kopers handelen om te voldoen aan de ESG-principes (Environmental, Social and Governance), maar meer elementair om te voldoen aan de set van lobbyisten en klanten. zakelijke voorwaarden voor banken om betrouwbaar te werken.

Het verheffende nieuws hierin is dat banken, waarvan sommigen verweten zijn dat ze hun ethisch kompas in de jaren twintig verloren hebben, hun tovenarij kunnen heroveren en maatschappelijk belangrijk kunnen worden. Het is heel iets anders dat ontwikkeling deze cyclus kan helpen en de twee, geld en vooruitgang, samenwerken om van de wereld een superieure plek te maken, is een redelijk doel. Ik kan de drang niet weerstaan ​​om te denken dat we een overheersende toekomst kunnen hebben. We denken dat het zou moeten werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *