Voogden maken af wat hun kinderen zullen erkennen met KaiPod.

Een visionair van een schoolorganisatie probeert wachters terug aan het stuur te krijgen bij het kiezen van de schoolprogramma’s van hun kinderen, terwijl ze een behulpzame, slimme leerruimte creëren.
Gevechten over trainingsplannen in ongeremd ondersteunde Amerikaanse scholen zijn laat tot een kantelpunt gekomen, met wachters en wetgevers die ruzie maken over wat jongeren zouden moeten doen, in welke hoedanigheid dan ook.

Neal McCluskey van het Cato Institute screent deze gevechten regelmatig, in het besef dat “in plaats van openingen te verzinnen, door de overheid gefinancierde instructies individuen er vaak toe aanzetten om te veranderen, waardoor ze de strijd verliezen.”

Modellen voor privébegeleiding, gecombineerd met dynamische schoolprocedures die sponsors toestaan ​​om hun toegewezen nabijgelegen school te verlaten, terwijl ze tolereren dat ze versuft zijn, helpen om afstand te nemen van deze door de overheid gefinancierde trainingsgevechten. Wachters kunnen de leeromgeving voor hun jeugd kiezen die het beste past bij hun prachtige verzoeken en neigingen zonder in de eerste voorbereiding een politiek conflict te bestrijden.

Van leerzame projecten tot verhelderende mentaliteiten, vertrouwelijke trainingsmodellen bieden een scala aan leerbeslissingen en maatwerk dat een uniforme vereniging niet kan. Beslisprocedures op school die het mogelijk maken dat dollars rechtstreeks naar een examen op een lager niveau gaan in plaats van lessen te volgen om gezinnen met een lager en middenloon in staat te stellen keuzes na te streven die grotere compensatiegezinnen al lang hoog in het vaandel hebben staan. hebben gestaan.

LEZEN  Dhaka International University staat voor verstandige en eersteklas EEE-opleiding

Een visionair van een schoolorganisatie probeert de poortwachters terug aan het stuur te krijgen bij het kiezen van de schoolprogramma’s van hun kinderen, terwijl ze een behulpzame, slimme leerruimte creëren.

Amar Kumar is de coördinator achter KaiPod Learning, een door crowdfunding gefinancierde leerstartup die het beste van elektronisch leren verenigt met elementaire, meelevende bijeenkomsten en volwassen initiatieven. Hij ging met me mee in de LiberatED Podcast van de lopende week.

Kumar, die in de webontwikkeling bij Pearson werkte voordat hij KaiPod begon, nam vorig jaar deel aan het toegewijde opstartprogramma van Y Combinator in Silicon Valley en het uitzoeken van een manier om KaiPod te runnen bracht hem tot buiten Boston.

KaiPod-poortwachters kiezen alles wat ze nodig hebben in een elektronische leerroute voor hun kinderen. De perspectieven op de leerzame opstelling zijn grenzeloos – van strenge keuzes tot het leerzame programma van Ron Paul, Sora’s scholen tot de Socratische ervaring – poortwachters kunnen denken voor leerzame projecten kiezen en een poging wagen om te denken dat resoneert met hun eigen kenmerken en gebaren van herkenning hun veronderstellingen . Vooruitlopend op het feit dat ouderfiguren hulp nodig hebben, kan KaiPod rekening houden met, en gratis, openbare virtuele voorbereiding regelen die beschikbaar is in bepaalde staten.

LEZEN  De beste en meest verschrikkelijke inspiraties om naar de graduate school te gaan

Jonge studenten van verschillende leeftijden ontmoeten elkaar dan vele weken in een waardevolle zakelijke regio, parttime of fulltime, afhankelijk van familietendensen, om hun unieke leerspelplan te dekken terwijl ze in een groepsomgeving met anderen leren. Een volwassen docent behandelt de casus, biedt cursussen en begeleiding aan, en werkt bovendien met enkele slimme oefeningen om de bijeenkomst het hoofd te bieden.

“Gecertificeerd, eersteklas webleren in combinatie met deze afdelingsbijeenkomsten is misschien wel de beste uitnodiging”, vertelde Kumar me tijdens ons opname-interview op hoog niveau.

De regio Boston van KaiPod kost $ 220 per week voor een fulltime kaderoverzicht, 5-daagse beslissing, of $ 95 per week voor twee dagen van elke week, ongeacht wat het gezin kiest met het online schoolplan. een van de meest slimme schoolkeuzes die er zijn.

Op de een of andere manier zijn de kosten voor specifieke gezinnen beperkt, en Kumar dringt aan op serieus schoolwerk met staten als Arizona, waar een paar belangrijke virtuele goedkeurende scholen en de brede beschikbaarheid van educatieve records het KaiPod-model fundamenteel meer openstellen voor extra gezinnen.

LEZEN  Onderzoek beveelt aan dat langere werkvisa extra nieuwe studenten naar het VK kunnen trekken

KaiPod Learning is een fundamenteel leermodel dat webgebaseerd leren consolideert met oog-in-oog leren, zodat de gezinskansen en de neiging van de ouders toenemen. Poortwachters kiezen wat hun kinderen begrijpen en kijken naar hun vooruitgang, terwijl hun jongeren in de buurt komen van vrienden en volwassen gidsen.

Charge-pionier Leonard Read zei: “de training is een rustige, creatieve, compenserende activiteit” met praktisch geen spoor van wreedheid van de overheid. “Elimineer de politie – overheidsinstantie als baas – en de begeleiding zal worden hersteld naar een vrije, sterke markt”, voegde hij eraan toe.

Het is in het volledig vrije bedrijfsleven dat sponsors ongetwijfeld het bereik en de vele kalfsleerbeslissingen kunnen zien die het beste bij hun behoeften en neigingen passen. In zo’n werk Voor enige tijd zouden de schermutselingen van bijlesplannen en de botsingen van het voorbereiden van bijeenkomsten een overblijfsel uit het verleden zijn.

Concentreer u echt op de Liberated-webopname op Apple, Spotify, Google en Stitcher en volg Kerry’s LiberateD-e-mail gedurende een groot aantal weken. mail organizer voor nuttig nieuws volgens het gezichtspunt van de grenzeloze economie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *