Geleidelijk op weg naar de meest capabele strategie voor het starten van een autoverhuurbedrijf

Het is duidelijk dat u kunt beginnen met uw doorlopende autoverhuurorganisatie. Aan de andere kant kunt u uw eigen autoverhuurbedrijf beginnen. U kunt het productieve autonome actieplan dat op deze manier wordt weergegeven, wijzigen in een gameplan dat het beste past bij uw vakgebied en gewenste bedrijfsgrootte.

De autoverhuursector in 2022

De wereldwijde autoverhuurmarkt ontploft. Noord-Amerika is de grootste speler, met de VS die eruit springt. Over het algemeen was het autoverhuurbedrijf in 2021 $ 92 miljard, waarvan het grootste deel ($ 57 miljard) verband hield met de bewegingsactiviteiten. Het autoverhuurbedrijf zou zich in 2027 moeten ontwikkelen. zal uitkomen op 140 miljard

Waarom een ​​autoverhuurbedrijf starten?
Welke reden zou u kunnen profiteren van het starten van uw eigen autoverhuurbedrijf?

Steeds meer mensen kopen kleine, milieuvriendelijke voertuigen voor regelmatig gebruik. Deze mensen zullen hoe dan ook sporadisch een kolossale vrachtwagen of bestelwagen nodig hebben voor expliciete doeleinden.
U houdt over het algemeen van voertuigen.

Het is waardevol.
Je kunt klein beginnen en fabriceren. U kunt de organisatie van de huurauto beginnen met één voertuig.
Je hebt tal van keuzes voor je oefeningen. Verenigingen voor voertuigverhuur kunnen dingen oefenen zoals het huren van ontdekkingswagens, leidende en beperkende voertuigen, hulp bij extreme voertuigverhuur of vrachtwagens en bestelwagens.
Begin uw autoverhuurbedrijf in tien eenvoudige taken
Het verkrijgen van een huidige organisatie kan betekenen dat u een organisatie koopt van een exposerend merk en begeleidt met aanzienlijke opstartkosten, zoals Avis, Hertz of Enterprise. Aan de andere kant kunt u een lopend verhuurbedrijf kopen dat de eigenaar moet verkopen. Aan de andere kant kun je een bedrijf binnengaan dat het bedrijf dat je hebt laten zien, overneemt op de manier waarop je het echt wilt.

Zoek uit hoe u een autoverhuurbedrijf kunt starten met onze bepaling van voorschotten:

Onderzoek andere autoverhuurorganisaties

LEZEN  Afrika: een mogelijke reactie op de energiecrisis in Europa

Kijk bij uw feitelijke onderzoek naar andere autoverhuurverenigingen en concentreer u op de stukken van die boodschappen waarvan u denkt dat ze in overeenstemming zijn met uw doelen om uit te voeren. Als u bijvoorbeeld accepteert dat u toonaangevende voertuigverhuur of speciale voertuigverhuur wilt aanbieden, kunt u het standaardhuurcontract vervangen.

Kies het soort autoverhuurbedrijf dat u gaat starten

Autoverhuurorganisaties hebben vaak gedaan wat er voor reizigers moest worden gedaan. Desalniettemin is het snelst ontwikkelende deel van de verhuurorganisatie de reiziger, zoals blijkt uit ervaringen.

Telkens wanneer de open deur verschijnt om het commando over uw lopende autoverhuurbedrijf op zich te nemen, los alle problemen op die zich voordoen. Wat is het doel van de deal? Wat is de leeftijd/kilometerstand van de huurauto’s? Is het bedrijf nuttig?

Vestig je op je objectieve markt

Voordat u een ander bedrijf start, moet u zich voorstellen wat u met uw objectieve markt zult ontmoeten. Voordat u een autoverhuurbedrijf begint, moet u begrijpen wie normaal gesproken alles zal runnen.

Huidige tweede en ook lange termijn klanten? Transport of buitengewone voertuigen? Extreme voertuigen?

Kies de naam van een organisatie

Zorg er om te beginnen voor dat de naam nog niet in gebruik is. Kies een naam die uw objectieve markt weerspiegelt.

Maak een verkoopbare strategie voor autoverhuur
De techniek die u aanbiedt zal overeenkomsten vertonen met tal van procedures, voor bepaalde belangrijke verschillen:

U hebt een techniek nodig om de reiniging en sterilisatie van uw voertuigarmada op Covid-niveau te voltooien, wat de standaard zal zijn voor elk effectief autoverhuurbedrijf.
Uw primaire kosten zijn voertuigen. Uw onderliggende kosten zullen echt afhangen van het aantal voertuigen dat u aankunt.

Kies een bedrijfsstructuur

De meeste startende autoverhuurverenigingen kiezen een naamloze vennootschap of LLC. Deze bedrijfsstructuren beschermen individuele activa.

Selecteer een bedrijfsgebied

Autoverhuur zou moeten worden ondersteund door een energieke bevolking. Dit is een belangrijk onderdeel om te overwegen.

LEZEN  De top 15 dropshipping zakelijke ideeën voor 2022

Nog een factor zijn de kosten van voertuigtoelagen, evenals de zakelijke problemen die voor uw activiteit zullen worden verzameld. U kunt deze informatie volgen via de Small Business Administration. De Small Business Administration heeft een verbluffend diagram van deze cijfers.

Als u bijvoorbeeld uw speciale eenheid in Vermont vindt, zal de staat 15% van de huurkosten voor uw lease toevoegen, niettegenstaande een toeslag van 9% en een staatsheffing van 6%. Aan de andere kant, in het geval dat u besluit dicht bij Connecticut te blijven, zijn er geen huurkosten en betaalt u 6,35% staatsheffing en $ 1 dagelijkse reiskosten.

Open een zakelijk grootboek

Maak een ander zakelijk account aan met uw bedrijfsnaam naast uw toegewezen zakelijke termijnkaart. Bedrijfsgegevens moeten gescheiden worden gehouden van individueel geld/middelen en consequent worden vastgelegd.

Sorteer uw bedrijfsgelden

Bij het starten van uw bedrijf heeft u uiteraard een bedrijfsautokrediet nodig. Talloze personen uit voertuig verhuur verenigingen hebben een focus op autodeals waar ze beginnen met het kopen of huren van arrangementen. Door gebruik te maken van showrooms voor voertuigen in de buurt, wordt ophalen en inleveren voordeliger. Het is duidelijk dat voertuigkosten (bedrijfskredieten) hier het meest herkenbaar zijn voor particuliere bedrijven. Vooruitgang is kostbaar, maar het is een haalbare methode om zakelijk krediet te verwerven en de toekomstige ontwikkeling van uw wagenpark te ondersteunen.

Koop zakelijke bescherming

Beveiliging is een andere enorme kostenpost. In ieder geval hebt u algemene verantwoordelijkheid, zakelijke en uitgebreide zeemachtverzekering voor bedrijfsvoertuigen nodig. Als u de ruimte bezit of huurt, heeft u ook een eigendomsverzekering nodig.

Stel uw uitgaven in

Van een werkgeversidentificatienummer, of EIN, wordt verwacht dat het de echte zakelijke component bepaalt. U hebt dit nodig, ongeacht of u als enige eigenaar werkt, aangezien de EIN wordt verwacht voor het registreren van staatskosten.

LEZEN  Hiervoor zou je moeten overwegen om je te concentreren op de VS

Dit is waar u misschien meester-bedrijfsorganisaties zoals een boekhouder en bedrijfsadvocaat moet gebruiken. Dit zijn de fundamentele kosten die u mogelijk moet betalen:

staatsheffing

werknemers dekken kosten (in de verwachting dat u vertegenwoordigers hebt)
kosten in rekening brengen per regio, zoals grootstedelijke netwerken en territoria
Huurprijzen van individuele eigendommen – moeten door de IRS worden weergegeven op schema C

Maak een site

Siteverbetering is belangrijk voor elke bedrijfssite. Als u de vaardigheid mist om het te beheren, schakel dan een specialist in. U beweert dat mensen de mogelijkheid moeten hebben om u echt te vinden met behulp van een zoekopdracht op internet.

U zult ook moeten deelnemen aan verschillende webgebaseerde omleidingsrecords, bijvoorbeeld Facebook, dat nog een centraal punt is voor mogelijke klanten.

Verkoop je bedrijf

Ondanks de site, virtuele omleidingsregelingen en elektronische promotie, kun je je verenigen met aangrenzende verenigingen. Een houthandel of meubelwinkel in de buurt kan uw kaart bijvoorbeeld geven aan klanten die een voertuig moeten leasen, of een monteur kan hetzelfde doen voor verhuur op korte of grote afstand. cliënt. Desalniettemin reageren wachtende klanten snel op problemen, met name black-outs.

Hoeveel kost het om een ​​autoverhuurbedrijf te starten?
Startkosten kunnen gaan van $ 50.000 tot $ 100.000. Er zijn verschillende zaken, bijvoorbeeld de kosten van de te leasen of te huren ruimte en het soort en aantal te leasen voertuigen.

Is het autoverhuurbedrijf voordelig?

Een low-end klein voertuig kost $ 40 en maximaal om elke dag te leasen, terwijl een voertuig van betere kwaliteit $ 100 tot $ 200 per dag kost. U kunt hopen elke maand ergens tussen de $ 500 en $ 1.000 uit te geven aan beveiligingskosten. Uw maandelijkse armada-kosten zullen veranderen in het licht van het aantal voertuigen dat u heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *