De vijf regelmatige fouten die uw kleine onderneming kunnen ruïneren (en hoe u ze kunt vermijden)

Avoid These Mistakes write on a book isolated on Office Desk. Stock market concept

De doelstellingen van dit model zijn verschillend. Een groot deel van de individuen die ervoor kozen om hun eigen banden te beginnen, waren mensen die hun omstandigheden hadden verloren in de strijd tegen COVID. Talloze Amerikanen begonnen voorzichtig over hun leven na te denken en besloten te stoppen met bellen en een andere weg te zoeken. Ze bedachten dat het totaal onbegrijpelijk was dat er een betere deur zou zijn dan de andere kant op te gaan en hun fantasie van zakelijk eigendom na te jagen. Sommigen van hen maakten gebruik van door de overheid toegekende cheques om hun nieuwe klassen te sturen.

In feite, terwijl creatieve veiligheid floreert, flopt ongeveer 20% van de particuliere bedrijven binnen de eerste twee jaar, en ongeveer een deel van de bom in vijf jaar of minder. De schandelijke waarheid is dat tal van zelfverzekerde financiële managers ook gewone fouten maken.

Niet de nodige stappen nemen om onderzoek te doen. Een paar individuen denken dat ze onvoorstelbare zakelijke overwegingen hebben, maar ze zijn misschien nog verbluffender dan ze normaal vermoeden om te slagen. Als u bijvoorbeeld een minder bruikbare wijk kiest omdat de huur goedkoper is, kan dit de vergoeding nadelig beïnvloeden.

“Bepaal uw branche”, zegt Mari Tautimes, boeiende financieel specialist en maker van #KeepGoing: From 15-Year-Old Mother to Succesvolle CEO en Entrepreneur. “Overtref ieders aannames om de markt en wat je runt te begrijpen. Je bedrijf beginnen zonder de capaciteiten en missie van je tegenstanders te kennen, kan je teleurgesteld achterlaten.

Voorafgaand aan het verplaatsen van enig werk, is het essentieel om een ​​grondig voorbereide, capabele regelingsfilosofie te ontwikkelen die de volledige hulp van de affiliatie zal zijn. Het zou een fundamenteel format en een puntsgewijze uitleg moeten bevatten van wie de organisatie is, wie haar claimt, wie de gebruiker is, de manier om bij die bijeenkomst te komen, zakelijke strijd, monetaire informatie en verschillende gegevens.
Het niet verschijnen van kapitaal. Voordat u uw bedrijf presenteert, moet u inschatten hoeveel geld u nodig zou hebben om uw bedrijf te starten… en het daarna te verdubbelen! Positief is dat zelfs de meest ervaren financiële specialisten te maken krijgen met extreme opschortingen, wat zou kunnen betekenen dat u nog een maand huur moet betalen zonder te betalen. In de loop van de afgelopen maanden hebben we gezien hoe snel en plotseling de uitgaven voor zaken als gas, nutsvoorzieningen, materialen en werk kunnen oplopen. Zorg ervoor dat u voldoende contant geld opzij zet om u door de limietverlenging of occasionele sleur te helpen.

LEZEN  Afrika: een mogelijke reactie op de energiecrisis in Europa

Het startkapitaal kan snel verdwijnen en het is duidelijk dat u de particuliere kredieten van een korte bank of verschillende geldschieters binnen een redelijk korte tijd moet beheren. Als u geld teruggeeft en om meer geld vraagt ​​nadat u proactief krediet heeft overgedragen, krijgt u waarschijnlijk het bericht dat de eigenaar de zaken niet goed heeft geregeld of dat het bedrijf op een uitzonderlijk essentieel niveau niet haalbaar is. Zorg voor voldoende geld om de onderneming te verzenden en te vergoeden tijdens de vaak interessante eerste, relatief weinig maanden.

Er zijn een aantal soorten geldbanken om te onderzoeken. De enorme banken zijn over het algemeen de belangrijkste kredietspecialisten waar opkomende geldmanagers naar toe gaan. In het licht van alles hebben ze de meest opvallende merknamen en hebben ze over het algemeen een uitgebreide brancherelatie. Enorme deals met een record van 10 miljard dollar aan middelen, en op dit moment handhaaft het ongeveer 15% van de pre-applicaties die ze krijgen, zoals blijkt uit de nieuwste Biz2Credit Small Business Lending Index (gegevens van april 2022).

LEZEN  Waarom je echt een aantrekkelijk kader nodig hebt

Onopvallendere banken dekken ongeveer 20% van hun financieringsbehoeften. Provinciale en nabije banken zijn vaak bereid om SBA-vorderingen te betalen, ondersteund door een gezaghebbende vereniging. Deze credits zijn verleidelijk, maar aangezien er een gezaghebbend deel wordt verwacht, is er meer werk in de werkruimte dat enige speculatie vereist.

Niet-bancaire geldschieters, met inbegrip van affiliaties met variabele voorschotten en dealervoorschotten, kunnen een kritische bron van financiële begeleiding zijn en kunnen over het algemeen meer krediet geven dan banken. Stap voor stap is het van fundamenteel belang eraan te herinneren dat ze in totaal hogere ondersteuningskosten in stand houden.

Alles zelf proberen te doen. Kasdirecteuren nemen vaak de verantwoordelijkheid voor problemen op zich, terwijl ze hun affiliaties opnieuw toe-eigenen en vaak stoppen met kiezen (om de kosten te verlagen). In het licht van alles bereikten de werkkosten in de VS in 2021 het hoogste niveau in 20 jaar, wat aantoont dat de zaken niet omkeren.

Echt aanlokkelijk om te stoppen met werken in het onderliggende stadium, overal een stokje voor steken kan al snel een burn-out veroorzaken. Richt u op de dingen waar u goed in bent en schakel gekwalificeerde personen in om de verschillende onderdelen van het bijhouden van het bedrijf aan te pakken.

Opstandigheid met het bestedingsplan. De “zakenkwestie” kan vaak worden gezien als het minder interessante onderdeel van het opbouwen van een band. Bijvoorbeeld innovatieve individuen (specialisten, bloesemverkopers, levensgenieters, enzovoort) zijn misschien niet verstandig om hun uitgaven als bedrijf te volgen.

Ess is een visionair met een boekhoudkantoor. Zonder financiële richtlijnen te forceren en te volgen, kan een affiliatie geld verliezen en uiteindelijk leiden tot een gevoel van overflow.

Maak een monetaire afspraak en houd u eraan. Gebruik Excel of Quickbooks om lonen en kosten te volgen. Aangezien u geen CPA kunt gebruiken, moet u mogelijk een meer redelijke vertegenwoordiger toevoegen die van maand tot maand contante besluiten kan configureren die nuttig zijn.

LEZEN  AfDB wijst erop dat tegen 2023 de invoer van tarwe naar Nigeria met 40% zou toenemen

Een gebarricadeerde showmethode. Begrijp uw doelmarkt en hoe u deze kunt bereiken. Het klinkt eenvoudig, maar het kan frustrerend zijn. In de 21e eeuw is het essentieel om een ​​specialistische, aanpasbare site te hebben. Gebruik virtuele omleiding om het nieuws over uw vereniging naar buiten te brengen. Begrijp de groepen via verschillende mediakanalen. Mochten er jongeren komen, dan is Facebook een ongeoorloofd vehikel. Het deel is meer georganiseerd. Je wilt tieners echt volgen op Instagram of TikTok. Consequent vinden affiliaties de gevoeligheid van bevestigde inhoud die kan worden gevonden via webcrawlers zoals Google in plaats van ongebruikelijke vormen van blootstelling. Gedrukt papier en tijdschriften vervagen. Gemoderniseerd nieuws draait tegenwoordig om het maken van enorme volumes en het overbrengen van boeiende bijeenkomsten met geldgerelateerde inzichtelijke waarderingen.

“Je startup zal niet vooruitgaan als je geen moment hebt nagedacht over hoe je het op de juiste manier vooruit kunt duwen, vooral op een meer ervaren leeftijd. “Een hopeloze positie zorgt voor verbluffende dingen en associaties ver van de echte tentoonstelling”, zegt Tautimes Verlicht een groot publiek over je nieuwe ding met Virtual Distraction Promotion, dat gratis is en je kan helpen bij het bereiken van een groot publiek. Zoek uit hoe je overtuigende inhoud kunt overbrengen, je onderdelen in posts kunt laten zien en communiceren via verschillende soorten correspondentie.

“Een ander bedrijf beginnen is onvermijdelijk”, zegt Mari Tautimes, productieve business visionair en maker van #KeepGoing: From 15-Year-Old Mom To Succesvolle CEO en Entrepreneur. “Het beste voordeel en werk aan hun scholing. Test inventieve overwegingen, verkrijg gegevens en ontslaan wanneer de noodzaak zich voordoet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *