AfDB wijst erop dat tegen 2023 de invoer van tarwe naar Nigeria met 40% zou toenemen

FILE PHOTO: The headquarters of the African Development Bank (AfDB) are pictured in Abidjan, Ivory Coast, September 16, 2016. Picture taken September 16, 2016. REUTERS/Luc Gnago/File Photo - RC196B9DEF90

De Afrikaanse Ontwikkelingsbank (AfDB) zegt dat de versnelling van zoete tarwe, die door de bank wordt ondersteund, tegen 2023 zal helpen. De input verminderen met 40%

Beth Dunford, VP van de AFTB for Agriculture, Humanities and Social Development, vertelde dit tijdens een bijeenkomst met nieuwsorganisatie Nigeria (NAN) in 2022. Niet betrokken bij de jaarlijkse bijeenkomsten van de Bank in Accra, Ghana.

Dunford zei dat de hulp zou gebeuren met $ 1,5 miljard van de Food and Drug Administration van de Afrikaanse Bank.

Hij zei dat de kracht van open tarwepartijdigheid het voedsel zal beïnvloeden en boeren zal helpen bij het hanteren.

Volgens hem is er vooruitgang in Nigeria gaande, dat maakt 77.000 hectare, we kunnen nu uitkomen op 250.000 hectare.

Hij zei dat de bank momenteel probeert te vereffenen met het bedrag dat in het land zal worden verspreid, waarbij hij opmerkt dat elk land aansprakelijk is voor de activa.

LEZEN  De top 15 dropshipping zakelijke ideeën voor 2022

Dunford zei dat de gekozen oproep voor kleine boeren hen zal helpen creatief te worden.

“Dit is een boodschap van 1,5 miljard dollar, gesubsidieerd door de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties voor Afrika.

“Dit kantoor zal de Afrikaanse regering helpen om 20 miljoen boeren te bereiken met het stimuleren van ontwikkelingen, bijvoorbeeld tarwe, dat 38 miljoen ton voedsel moet leveren.

“We zullen dit doen zonder crisisomstandigheden om ons te ontdoen van het soort extreme omstandigheden die ons zullen voorbereiden op veranderingen in de landbouw, monetaire wendingen en beroepen in Afrika en Nigeria.

“Hoe dan ook, elke natie kan uitstekend naast elkaar bestaan ​​en we krijgen het weer door het functionerende volume dat we in Nigeria doen uit te breiden.

LEZEN  Geleidelijk op weg naar de meest capabele strategie voor het starten van een autoverhuurbedrijf

“Upgrades zullen worden aangepast aan de omstandigheden die normaal zijn in alle constructies, zoals overstromingen, hitte.”

“Over het algemeen zijn er herontwerpen die kunnen worden toegepast om te bereiken wat nodig is in Nigeria, waarvan bekend is dat het op tal van gebieden anders is.

“We zullen op verschillende fronten vertrekken en in veel staten van het land houden”, zei hij.

Volgens Dunford is 66% van de Afrikaanse bevolking afhankelijk van Agribusiness voor hun roeping.

Hij zei dat de problemen die worden veroorzaakt door veranderingen in het klimaat en de strijd tussen Rusland en Oekraïne in de regio verband houden met de ijverig toegenomen behoefte in het centrale gebied.

“Merk op dat over het algemeen 66% van de Afrikaanse bevolking afhankelijk is van de agribusiness voordat ze geroepen worden.

LEZEN  De vijf regelmatige fouten die uw kleine onderneming kunnen ruïneren (en hoe u ze kunt vermijden)

“Het zijn geen eenvoudige poortwachters, maar individuen in de voedselkringloop kunnen hoogstwaarschijnlijk assistenten, ontwikkelingen en bijeenkomsten zijn.

“De hele ontwikkelingsboerderij draagt ​​bij aan de landbouw waarvan je denkt dat deze regio wordt doorstaan, iedereen verdraagt.”

“Er is een serieuze associatie met de onderontwikkeling van onze fabrieksregio in de buurt, waar de bank een enorme uitbreiding geeft aan landveranderingsprojecten in de focusregio”, zei hij.

De VP sprak met het publiek om het geld op peil te houden door gebruik te maken van E-banking frameworks (E-Wallet) om bij bepaalde toezichthouders in provinciale gebieden te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *